Looking For Anything Specific?

Izet Hajrovic Zena / Zena Nogometasa Dinama Bilo Mi Je Zao Kada Smo Dosli U Zagreb Vecernji Hr - Epa06962948 zagreb's izet hajrovic, left, and zagreb's mario gavranovic, right, pictured during a training session one day prior to the uefa champions league playoff match between switzerland's bsc young boys and croatia's dinamo zagreb, in the stade de suisse stadium in bern, switzerland, on tuesday, august 21, 2018.

Izet Hajrovic Zena / Zena Nogometasa Dinama Bilo Mi Je Zao Kada Smo Dosli U Zagreb Vecernji Hr - Epa06962948 zagreb's izet hajrovic, left, and zagreb's mario gavranovic, right, pictured during a training session one day prior to the uefa champions league playoff match between switzerland's bsc young boys and croatia's dinamo zagreb, in the stade de suisse stadium in bern, switzerland, on tuesday, august 21, 2018.. Lejla i izet hajrović prošetali centrom zagreba, ona nosila torbicu od 150.000 kn. Oboje smo rođeni u cirihu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego izet. Ne znamo šta će se desiti, gdje ćemo živjeti, šta će biti, kakav će on klub naći. Naime, ona i izet su izabrali ovu destinaciju za odmor od obaveza, a osim u toplom vremenu leyla, očigledno, na odmoru uživa i u biranju savršenih odjevnih kombinacija. Odabrala je model birkin 25 vert amande, koji se prodaje za 16 tisuća eura, odnosno nešto više od 120 tisuća kuna.

Nakon sedam godina zajedničkog života ja sam njegov najveći fan. Smešno mi je kad čitam da je mene neko pokupio sa ulice iz bosne, kada je situacija malo drugačija. Lejla i izet hajrović prošetali su centrom zagreba te privukli pažnju fotografa i prolaznika. Ja sam prije toga dala otkaz na poslu, dakle, u roku jednog dana, život se čovjeku skroz promijeni. Thank you for the birthday wishes.

Jutarnji List Smijesno Mi Je Kad Citam Da Me Netko Pokupio S Ulice Iz Bosne Pa Ja Sam ZaraÄ'ivala Vise Nego On
Jutarnji List Smijesno Mi Je Kad Citam Da Me Netko Pokupio S Ulice Iz Bosne Pa Ja Sam ZaraÄ'ivala Vise Nego On from static.jutarnji.hr
Leyla hajrović prošetala je zagrebom u hit čizmama od 11 tisuća kuna. Nogometnog reprezentativca izeta hajrovića, gotovo svakodnevno na društvenim mrežama zaokuplja pažnju javnosti skupocjenom garderobom, nakitom i torbicama, a redovno je u komentarima podržava i suprug. Ronaldo spava bez georgine u ogromnom krevetu i to u fetus poziciji! Za mnoge navijače, on je pobednik euro 2020! Jedan od onih koji su itekako zaslužni za povijesni uspjeh kluba jest i izet hajrović. Influenserka lejla hajrović , supruga bosanskog fudbalera izeta hajrovića, proslavila je sinoć 30. Rođendan u cirihu, a uz nju je sve vreme bila srpska blogerka zorana jovanović zorannah</a> koja joj je jedna od najboljih prijateljica. U vezi su već osam godina, od čega oko pet u braku.

Nakon predugih 48 godina dinamo je pobjedom nad spartakom odjurio u svoje europsko proljeće.

Žive iznimno luksuzno na nekoliko adresa, od švicarske do bih i hrvatske, a često putuju po svijetu na najelitnije turističke destinacije. U vezi su već osam godina, od čega oko pet u braku. Supruga prve kopačke dinama, lejla hajrović, slobodno vrijeme u zagrebu najčešće provodi u društvu svoje najbolje prijateljice, najpoznatije srbijanske modne blogerice zorane Par živi u zagrebu, a na instagramu su prave zvijezde. Influenserka lejla hajrović , supruga bosanskog fudbalera izeta hajrovića, proslavila je sinoć 30. Supruga dinamovog nogometaša izeta hajrovića, leyla ne krije da voli skupocjene stvari i torbice. U momentu kada mu je prišao ubica, peruničić je snimao glasovnu poruku na mobilnom telefonu, na kojoj su, kad su odjeknuli prvi hici, ostale njegove posljednje riječi: Leyla hajrović, supruga bivšeg bh. A ljubav prema šopingu dijeli sa svojom suprugom lejlom. Lejla hajrović proslavila se druženjem sa popularnom srpskom blogerkom zoranom jovanović, ali zahvaljujući i specifičnom, pomalo ekstravagantnom modnom stilu, u kome je pretežno akcenat na nošenju komada s jasno istaknutim brendom. Zanosna žena hrvatskog asa skroz promenila izgled operacijama, a onda su joj jedva spasili život! Supruga izeta hajrovića uživa u luksuznom životu. Ja sam prije toga dala otkaz na poslu, dakle, u roku jednog dana, život se čovjeku skroz promijeni.

Lejla i izet hajrović prošetali su centrom zagreba te privukli pažnju fotografa i prolaznika. Supruga prve kopačke dinama, lejla hajrović, slobodno vrijeme u zagrebu najčešće provodi u društvu svoje najbolje prijateljice, najpoznatije srbijanske modne blogerice zorane Supruga dinamovca druži se sa srpskom blogericom zoranom jovanović (28), a osim velike ljubavi prema skupim krpicama, imaju i mnogih drugih zajedničkih interesa naše prijateljstvo nije platonsko, mi pričamo o ozbiljnim stvarima. Supruga nogometaša izeta, svoj je par već nabavila. Nogometaš zagrebačkog dinama izet hajrović i njegova supruga lejla (leyla) u posljednje vrijeme nalaze se u centru pažnje zbog svog luksuznog života.

Izet Hajrovic Vecernji Hr
Izet Hajrovic Vecernji Hr from www.vecernji.hr
Lejla hajrović proslavila se druženjem sa popularnom srpskom blogerkom zoranom jovanović, ali zahvaljujući i specifičnom, pomalo ekstravagantnom modnom stilu, u kome je pretežno akcenat na nošenju komada s jasno istaknutim brendom. Mediji su ih proglasili najstajliš parom lijepe naše. Liječnička služba modrih preventivno je djelovala i uputila je igrača i njegovu suprugu u bolnicu fran mihaljević. Oboje smo rođeni u cirihu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego izet. Ove godine u modi su futurističke, glomazne čizme, takozvane combat boots. Tako da to dovoljno govori. Meni su roditelji sve omogućili, od privatne škole pa nadalje. Rođendan u cirihu, a uz nju je sve vreme bila srpska blogerka zorana jovanović zorannah</a> koja joj je jedna od najboljih prijateljica.

Zbog 'obnove ormara' supruga dinamovca bila je presretna.

Ne znamo šta će se desiti, gdje ćemo živjeti, šta će biti, kakav će on klub naći. Objavu dijeli leyla hajrovic (@leylahajrovic) pro 29, 2018 u 7:04 pst pogledajte ovu objavu na instagramu. Nogometaš zagrebačkog dinama preventivno se nalazi u kućnoj karanteni nakon što je njegova supruga tijekom vikenda boravila u milanu. Supruga dinamovca druži se sa srpskom blogericom zoranom jovanović (28), a osim velike ljubavi prema skupim krpicama, imaju i mnogih drugih zajedničkih interesa naše prijateljstvo nije platonsko, mi pričamo o ozbiljnim stvarima. Tako da to dovoljno govori. Izet i lejla su se upoznali u njenom rodnom cirihu u kojem je izet, inače rođen u švajcarskom brugu, i odrastao. A post shared by hajrovic izet (@hajrovicizet15) on aug 4, 2017 at 2:15pm pdt. Leyla hajrović prošetala je zagrebom u hit čizmama od 11 tisuća kuna. Nakon predugih 48 godina dinamo je pobjedom nad spartakom odjurio u svoje europsko proljeće. Ljude ne zanima kad je izetu i meni teško. Nogometnog reprezentativca izeta hajrovića, gotovo svakodnevno na društvenim mrežama zaokuplja pažnju javnosti skupocjenom garderobom, nakitom i torbicama, a redovno je u komentarima podržava i suprug. Rođendan u cirihu, a uz nju je sve vreme bila srpska blogerka zorana jovanović zorannah</a> koja joj je jedna od najboljih prijateljica. Osim po nogometnim vještinama, izet je prepoznat i kao veliki zaljubljenik u modu.

Lejla i izet hajrović prošetali su centrom zagreba te privukli pažnju fotografa i prolaznika. Izet je raskinuo ugovor s klubom, jer nije primio platu. Ne znamo šta će se desiti, gdje ćemo živjeti, šta će biti, kakav će on klub naći. Na njima sve pršti od luksuznih brendova. Pohvalila se novom torbicom poznatog brenda hermes birkin, koje na njihovoj stranici koštaju i do milijun kuna.

Izet Hajrovic Najnovije Objave 24sata
Izet Hajrovic Najnovije Objave 24sata from img.24sata.hr
U momentu kada mu je prišao ubica, peruničić je snimao glasovnu poruku na mobilnom telefonu, na kojoj su, kad su odjeknuli prvi hici, ostale njegove posljednje riječi: Ljude ne zanima kad je izetu i meni teško. Leyla i izet hajroviću vrijeme pandemije koronavirusa veoma su odgovorni i svoje kretanje su sveli samo na ono neophodno. Odabrala je model birkin 25 vert amande, koji se prodaje za 16 tisuća eura, odnosno nešto više od 120 tisuća kuna. Mediji su ih proglasili najstajliš parom lijepe naše. Nije nepoznanica da su u njenom ormaru su samo skupi modni. Udala se za bosanskog bekama, pa se kupa u luksuzu: Žive iznimno luksuzno na nekoliko adresa, od švicarske do bih i hrvatske, a često putuju po svijetu na najelitnije turističke destinacije.

Ovo su, kako navode španski mediji, prvi nalazi istrage tamošnje policije, a jedan od očevidaca pucnjave vidio je i da je ubicu čekao saučesnik na.

Ljude ne zanima kad je izetu i meni teško. Liječnička služba modrih preventivno je djelovala i uputila je igrača i njegovu suprugu u bolnicu fran mihaljević. Lejla i izet upoznali su se u njezinu rodnom zürichu, u vezi su već sedam godina, od čega četiri u braku. Par živi u zagrebu, a na instagramu su prave zvijezde. Objavu dijeli leyla hajrovic (@leylahajrovic) pro 29, 2018 u 7:04 pst pogledajte ovu objavu na instagramu. Rođendan u cirihu, a uz nju je sve vreme bila srpska blogerka zorana jovanović zorannah</a> koja joj je jedna od najboljih prijateljica. Izet i lejla su se upoznali u njenom rodnom cirihu u kojem je izet, inače rođen u švajcarskom brugu, i odrastao. Tako da nam je taj period bio veliki izazov. Naime, ona i izet su izabrali ovu destinaciju za odmor od obaveza, a osim u toplom vremenu leyla, očigledno, na odmoru uživa i u biranju savršenih odjevnih kombinacija. Supruga dinamovca druži se sa srpskom blogericom zoranom jovanović (28), a osim velike ljubavi prema skupim krpicama, imaju i mnogih drugih zajedničkih interesa naše prijateljstvo nije platonsko, mi pričamo o ozbiljnim stvarima. Izet hajrović moda bosanska kardašijanka krenula na utakmicu muža fudbalera, a svi su zurili u njene bezobrazno skupe cipele: U vrijeme kada su zbog pandemije koronavirusa mnogi poslovi stali, onaj na internetu cvjeta, … Izet je njihovu spavaću sobu ukrasio crvenim balonima i ružinim laticama, a onda joj priredio.

Ja sam prije toga dala otkaz na poslu, dakle, u roku jednog dana, život se čovjeku skroz promijeni izet hajrovic. Udala se za bosanskog bekama, pa se kupa u luksuzu:

Posting Komentar

0 Komentar